Javelin Carbon Sandwich 14'0 x 22

Varenummer SUP2-0J140C22
14399.00 kr 17999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP2-0J140C22 Javelin 14'0" X22 Carbon 2020

Intro
Javelin er et rendyrket Race board som er bygget til fart på fladt vand og i let vind. Boardet er bygget på mange års erfaringer og med et mål: Vind. Race har altid været stort indenfor SUP og har du fulgt med i scenen vil du helt sikkert genkende navnet Javelin. Om du kender Javelin eller ej så er 2020 modellen fuldstændig anderledes, dog med det samme mål. Boardet er hurtigt, mere alsidigt end før og perfekt til dig der dyrker race og konkurrencer.
Naish som SUP-konstruktør

Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig

Carbon Sandwich er den klassiske topboard konstruktion som bygger på utrolig styrke og stivhed i forhold til vægt. Boardet er bygget op omkring en EPS kerne som er CNC skåret for at få det 100% korrekte shape. Boardet dækkes af et letvægts glas matrix på bund og top hvilket giver god styrke hvorefter der påføres et carbon matrix. Carbon er super let i forhold til den styrke det giver og dermed får du et stærkt performance board som ikke vejer. Platformen du står på forstærkes af lag træ-sandwich som afstiver boardet og forbedrer energitilførslen til boardet uden at boardet bøjer. Du holder altså boardets profil og bruger i stedet energi på fremdrift. Grooved & Embossed EVA er Naish’ bedste pad som sikrer dig masser af greb, levetid og lethed. Carbon Sandwich konstruktionen er altså den ultimative kombination af styrke, stivhed og lethed hvilket sikrer dig den bedste energioverførsel, performance og power.

Javelin er dedikeret til race og derfor er det bygget med nogle helt specifikke egenskaber. Boardet er langt og smalt hvilket sikrer at du har masser af retningsstabilitet da den spidse nose skærer effektivt igennem vandet og boardet i sig selv minimerer modstanden fra vandet. Boardet er gjort smallere end det før har været og for at bevare stabiliteten et den platform man står på sænket så du kommer tættere på vandlinjen og dermed har et lavere tyngdepunkt. Dette giver dig samtidig højere rails om sørger for stabilitet i let vind. Platformen bliver automatisk drænet for vand vi drænhuller som er placeret så du ikke mærker det vand som samler sig. Tailen på boardet er flad og srøger for at vandet forsvinder under boardet lynhurtigt og er bygget med fokus på at du får det mest stabile buoy svsing som muligt i alle forhold. Med det smalle outline, sænkede ’deck’ og specielle tail får du altså et board som har sat fart ovre alt andet.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Naish’ Javelin er til dig der virkelig ønsker at arbejde på din race performance. Boardet er udviklet i samarbejde med bl.a. Casper Steinfath for at sikre netop performance i race situationer. Med den smalle version i 22” får du det hurtigste fladtvands raceboard som Naish tilbyder og et af de mest konkurrencedygtige boards på markedet overhovedet. 22” er smalt og hurtigt hvilket kræver at du er en erfaren racer og at du ønsker at arbejde med boardet.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 14’0” – 426,7cm
- Bredde: 22” – 55,9cm
- Tykkelse: 9 3/8” – 23,8cm
- Liter: 256L
- Anbefalet vægt: Op til 86kg
- Finne: Single: MFC Race Fin 24
Features
Rail Carry Handle
Grooved & Embossed EVA Pad
Carbon Sandwich Konstruktion

 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • Brand: Naish
  • SUP type: Race