Isonic Speed Slalom Carbon Reflex Windsurf Board 2020

Varenummer 1008200301-CR
8,399.00 DKK 20,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Dette Starboard fra 2020 sæsonen er det letteste og hurtigste windsurfing-board i hele Starboards line-up. Boardet har vundet 12 verdenstitler, hvilket tydeligt viser hvilken stor klasse det har. Starboards racing team prøver hvert år de nye boards for at se hvilket et, der egner sig bedst til opgaver som World Cup, hvor de mange år har valgt Isonic Speed boardet.

Om konstruktionen
Boardet her kommer med Starlite-teknologien, der er super skarp og har en holdbarhed som en tank. Konstruktionen bruger 0,6 mm australsk fyrretræ med glasfibre og en Carbon-Innegra perimeterskinne til at kombinere premium-teknologi og en kvalitetsfinish i en pakke.

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddle boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2020