Isonic Carbon Reflex Windsurf Board 2021

Varenummer 1008210301-CR
10,499.00 DKK 20,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du er på jagt efter fart og alsidighed er der en stor chanc for at Isonic Carbon reflex boardet fra 2021 lige er noget for dig! Boardet her er lavet med en fantastisk præcision, med meget greb i forenden, hvilket gør det muligt, at fange mere vand og derved øge farten og kontrollen. Boardet er blandt Starboards flagskibs race modeller, og har vundet to World Cup titler. Boardet er Matteo Lachino's hemmelige våben mod stærk vind, så hvorfor skulle det ikke også være dit?

Om konstruktionen
Boardet her kommer med en carbon konstruktion, der tilbyder ultraletvægt ved brug af mere miljøvenlige materialer. Bunden er bygget i fuld T700 ensrettet kulstof for maksimal stabilitet, mens dækket er lavet af 60% kulstof, skiftevis mellem envejs og tovejs kulstoflag, der i sidste ende giver et optimeret flex. Alt sammen, så du kan komme stærkt afsted uden at miste kontrollen.Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddle boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021