Iqfoil 95 Carbon Reflex Pakke Med Finne Og Bag Windsurf Board 2021

Varenummer 1099200001069
26,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du er på udkig efter et af de bedste windsurfing boards på markedet, så skal du læse med her! iQFoil 95 Carbon Reflex er det mest højtydende foil racing board, der er i stand til at sejle i både medvind og modvind, med kun finnen i vandskorpen, hvis forholdene bliver virkelig hårde. Bredden på 95 cm sikrer dig, at du nemt kan løfte boardet over vandoverfladen, mens designet er lavet til nemt at kunne navigere i stærk vind. Yderligere er boardet konverterbar, så du kan have forskellige finne-setups ift. aktivitet. Boardet er, som navnet antyder, selvfølgelig kompatibelt med en foil, som gør windsurfing hurtigere og mere udfordrende!

Detaljer:
- Kommer med board bag
- Kommer med anbefalet finne
- Til windsurfing

Specifikationer:
- Volumen: 196 L
- Længde: 220 cm
- 95 cm bred
- Anbefalet finne: 68 cmStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddle boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021