Ion Boa® Snowboard Støvler - Black

Varenummer 18579103001
3,479.00 DKK 4,349.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du leder efter et par støvler, der reagerer på selv de mindste bevægelser, har du måske fundet det her. Disse støvler er glimrende til All-Mountain snowboarderen, der kører med aggression og høj hastighed. Starter man indefra i støvlen, byder den her på en inder-støvle, der er super behagelig, med skridsikre materialer. Udenpå støvlen finder man en sål, der er hårdere i den ene side end den anden, hvilket giver dig maksimal komfort og sidst men ikke mindst, har støvlen et lukningssystem, så du kan justere individuelt på spænderne ved benet og foden.

Detaljer:
LACING: Dual Zone High-Power Focus Boa® Fit System
FLEX/RESPONSE: 1:1 Firm Flex PowerUP Tongue
COMFORT: Total Comfort Construction
LINER: Life Liner, DRYRIDE™ Heat Cycle™ Lining, Ultralon Performance Foam®, Hook-and-Loop Closure, Tuff Cuff
CUSHIONING: AutoCANT, ReBounce Cushioning, Sleeping Bag Reflective Foil
OUTSOLE: EST® Optimized Midsole, Shrinkage™ Footprint Reduction Technology, Recycled Rubber ContentBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Binding Type: Klassisk