Insuloft Light PL Ecru Olive/Dark Blue

Varenummer 277758-6636
1,039.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Ligesom hættetrøje-versionen er Insuloft Light PL-jakken den mest alsidige isolator fra Scott. Jakken er en del af Scotts Re-Source-linje, fordi den har et rent design og en overraskende bevægelsesfrihed. Jakken er et helt basalt klassisk beklædningsstykke for alle udendørs entusiaster, der elsker naturen året rundt.

Detaljer:

- Dryzone DWR
- DUROBREEZE
- Re-source by Scott
- Primaloft silver insulation
- Airtastic

Scott’s historie

Scott er et af de mest velkendte og ikke mindst anerkendte brands til udendørs grej og tech i hele verden! Mærket sprang ud fra Amerika i de sene 50’ere, hvor de startede med at lave skistave. Herefter har de bevæget sig over i mange andre sportsgrene, hvor de fx har fået et kæmpe stort navn indenfor cykelsporten. I dag har Scott fokus på innovation, teknologi og design og de har hovedkvarter i Schweiz. Hvis du køber et Scott produkt kan du være sikker på, at der er gået mange hundrede timer af ingeniørarbejde i produktet, hvilket forsikrer dig om at kvaliteten er i top hver gang.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Scott
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Jakketype: Overgangsjakker