Instigator Flat Top Snowboard 2023/24

Varenummer 22945100000
2,879.00 DKK 3,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et godt begynder snowboard

Kom direkte til den sjove del. Nyd en fantastisk fornemmelse med Burton Instigator Snowboard, et board designet til at hjælpe med at accelerere indlæringskurven og sætte gang i en god tid fra dit første øjeblik på bjerget. Kombinationen af ​​en flad top bøjning og en konveks fartpilot holder tingene venlige under fødderne, hvilket skaber en fornemmelse og nem kontrol. Channel®-monteringssystemet giver dig den nemmeste, mest justerbare opsætning med bindinger fra alle større mærker inklusive Burton.

Detaljer om snowboardet
Flat Top Bend giver stabilitet, balance og god kantkontrol.

Directional Shape er den klassiske snowboard-form, designet med en lidt længere næse end hale for at koncentrere pop i halen, mens den giver masser af flydeevne, flow og kontrol til at køre i ethvert terræn og alle forhold.

5mm Taper gør det nemt at dreje og giver følelsen af et retningsbestemt board uden at noget holder dig tilbage fra at køre på den som du ønsker.

Boardet er symmetrisk fleksibelt fra halen til næsen, det skaber en balanceret køreevne.

Super Fly 800G Core er en to-arts trækerne, der er fyldt med pop og veksler mellem hårdt og blødt træ for at reducere den samlede vægt uden at begrænse ydeevnen.

Dualzone EGD er trækorn placeret langs nose- og tail kanterne hvilket gør det står vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Biax glasfiber har er en jib-venlig, blød flex og en tilgivende følelse, der er fantastisk til begyndere eller i parken.

En ekstruderet base giver hastighed og styrke, den kræver kun lidt vedligeholdelse.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling.


Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte via mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.

Telefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Flat, Rocker
  • Terræn: Allmountain