iGo Zen SC 11'2" X 31+" X 5.5" komplet pakke

Varenummer 2020210401002
3,799.00 DKK 6,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
En komplet SUP-pakke med et kvalitetsboard og alt hvad du skal bruge af tilbehør som du kan have i mange år frem. iGo Zen er et af Starboards mest populære boards da dette kommer med en lang række af de features som gør det nemt og hurtigt på vandet. Boardet er bygget i Starboards Zen konstruktion som gør det let og stift hvilket giver dig stabilitet og fart. Desuden er det nemt at håndtere når det skal pakkes og transporteres både for store og små. Med en længde på 11’2” får du masser af længde til at holde boardet stabilt og med de 31+” i bredden har du masser af stabilitet. Boardet er altså et super kompromis mellem længde og bredde som gør det muligt at bruge det både til motion, leg og hygge. Pakken kommer med en 3-delt glasfiber padle som nemt kan foldes sammen så du kan fragte den i tasken som følger med til din SUP – nemmere og sjovere bliver det ikke!
Der medfølger: Tasker, padle, pumpe, leash, finne og reparationskit

Konstruktionen
Med målene 11’2X31+” (340cm x 79cm) får du et board som giver dig en utrolig stabilitet for et oppusteligt board uanset forholdene uden at miste muligheden for at få et ordentligt glid på vandet. De 340cm giver boardet rigtig god retningsstabilt og fart. Vægten på boardet er 9kg så det er nemt at fragte både i tasken men også når du skal i/op af vandet. Boardet kommer med en enkelt finne som ikke kræver værktøj hvilket bare gør det endnu lettere for dig som gerne vil hurtigt og nemt på vandet. Undrer du dig over at boardet hedder 31+? Starboard har på netop denne model lavet en ekstra bred ’tail’ på boardet som gør det meget nemmere at gå tilbage og lave en vending samt giver ekstra fart hvilket er angivet med et +.
Zen konstruktionen kombinerer lethed og styrke med Starboards ’linear dropstitch’ som er en ny måde at sy boardet på. Dette giver dig ekstra styrke i længden og giver dig dermed et bedre glid, ekstra stivhed og respons. Samlingerne på et SUP-board er super vigtigt fordi det ofte er dem som sætte en begrænsning for hvor hårdt du kan pumpe dit board. Jo højere et tryk jo mere stivhed får du i dit board hvilket giver en langt bedre oplevelse på vandet. Starboard har igennem flere år udviklet en ny teknologi som de kalder Heat Welding. I stedet for at lime boardet sammen som man har gjort i mange år svejser de ny boardet sammen hvilket giver 2 store fordele. Boardet bliver stærkere i samlingen og du får dermed en bedre oplevelse på vandet. Som en bonus er det ikke længere nødvendigt at bruge lim som i sidste ender kan ende i verdenshavene. Zen konstruktionen er en af de absolut bedste konstruktioner på markedet i forhold til hvad du får for pengene. Du får altså et board som både let i kilo og pris uden at gå på kompromis med performance!
Denne komplette pakke er en af vores absolutte favoritter her hos One Open Sky og med god grund! Du skal vælge iGo Zen i 11’2”X31+” pakken hvis du gerne vil have et sæt som gør det nemt at komme i gang på men som du på samme tid kan have i mange år og blive ved med at udvikle dig på. Boardet egner sig desuden godt hvis du ønsker et board til hele familien uanset alder så alle kan komme let og hurtigt på vandet. Desuden får du et board som er godt at lære den korrekte padleteknik på så du hurtigt kan få noget fart på vandet. Både i forhold til vægt og størrelse på boardet er iGo ideel for dig som ønsker et solidt board hvor du får rigtig meget for pengene. Boardet har elastiksnore monteret så du let kan pakke madpakken eller hvad du ellers kunne tænke dig at have med. iGo egner sig allerbedst som et allround/cruise board men kan også sagtens tages med i mindre bølger hvis man har lyst til at prøve kræfter med det.

Specifikationer
- Længde: 340,4 cm
- Bredde: 78,8 cm
- Tykkelse: 12 cm
- Volumen: 274 L
- Kompatible med surfere fra: 45-100 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2022
  • Boardstørrelse: 11'2