iGo Zen SC 10'8" X 33" X 5.5" komplet pakke

Varenummer 2020210401001
3,799.00 DKK 6,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Komplet SUP-pakke som er perfekt til alle lige fra begynder til øvet. Her får du en kvalitetspakke som du kan have i mange år frem og som du helt sikkert ikke kommer til at kede dig med. Den ekstra bredde på boardet gør det lettere at holde balancen både den første gang på vandet men også i mindre bølger. Der medfølger en 3-delt glasfiber padle som let kan pakkes sammen og lægges i tasken sammen med board og pumpe – du har altså mulighed for at pakke hele sættet tæt sammen så det fylder mindst muligt.

Oplev kvaliteterne ved Starboard, selv inden du går i vandet! Før du kommer om bord, kan du sikre dig med den medfølgende leash, og du kan derefter padle sikkert og komfortabelt velvidende, at dit bord lever op til alle sikkerhedskrav. Bungee-stropperne ved næsen er gode til opbevaring af forskellige ting og sager som du måtte få brug for på dit næste store SUP-eventyr.

IGO oppustelige SUPs er kendt for at være stabile, have god hastighed og være supernemme at manøvrere. Boardets omrids hjælper med at padle lige, og du kan padle flere tag på den ene side, før du skal skifte, hvilket også hjælper med komfort og øger hastigheden. Dette er den perfekte SUP for førstegangspadlere, som fx familier, der ønsker mindre besvær og mere fornøjelig ved vandet.
Der medfølger: Tasker, padle, pumpe, leash, finne og reparationskit

Konstruktionen
Zen konstruktionen kombinerer lethed og styrke med Starboards ’linear dropstitch’ som er en ny måde at sy boardet på. Dette giver dig ekstra styrke i længden og giver dig dermed et bedre glid, ekstra stivhed og respons. Samlingerne på et SUP-board er super vigtigt fordi det ofte er dem som sætte en begrænsning for hvor hårdt du kan pumpe dit board. Jo højere et tryk jo mere stivhed får du i dit board hvilket giver en langt bedre oplevelse på vandet. Starboard har igennem flere år udviklet en ny teknologi som de kalder Heat Welding. I stedet for at lime boardet sammen som man har gjort i mange år svejser de ny boardet sammen hvilket giver 2 store fordele. Boardet bliver stærkere i samlingen og du får dermed en bedre oplevelse på vandet. Som en bonus er det ikke længere nødvendigt at bruge lim som i sidste ender kan ende i verdenshavene. Zen konstruktionen er en af de absolut bedste konstruktioner på markedet i forhold til hvad du får for pengene. Du får altså et board som både let i kilo og pris uden at gå på kompromis med performance!

Specifikationer
- Længde: 325 cm
- Bredde: 83,8 cm
- Tykkelse: 14 cm
- Volumen: 309 L
- Kompatible med surfere fra: 45-120 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2022
  • Boardstørrelse: 10'8