iGo (Tikhine) Sun Deluxe SC 10'2" X 31" X 4.75"

Varenummer 2010210401004
7,949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Tikhine boardet i 10’2’’ x 31’’ er et let og kompakt board som gør det meget nemt at manøvrere selv for mindre padlere. Leder du efter et board med et sprødt design som ikke går ned på performance så er dette board lige noget for dig!
Oplev kvaliteterne ved Starboard, selv inden du går i vandet - disse lette IGO-SUPs har den belejlige Starboard skulderrem, der giver dig mulighed for ubesværet, at bære boardet til vandet med begge hænder fri! Før du kommer om bord, kan du sikre dig med den medfølgende leash, og du kan derefter padle sikkert og komfortabelt velvidende, at dit bord lever op til alle sikkerhedskrav. Bungee-stropperne ved næsen er gode til opbevaring af forskellige ting og sager som du måtte få brug for på dit næste store SUP-eventyr.

IGO oppustelige SUPs er kendt for at være stabile, have god hastighed og være supernemme at manøvrere. Boardets omrids hjælper med at padle lige, og du kan padle flere tag på den ene side, før du skal skifte, hvilket også hjælper med komfort og øger hastigheden. Dette er den perfekte SUP for førstegangspadlere, som fx familier, der ønsker mindre besvær og mere fornøjelig ved vandet.
Der medfølger: Tasker, pumpe, leash, finne og reparationskit

Konstruktionen
Denne konstruktion byder på Fusion Woven Dropstitch som er en ny måde at sy boardet på hvilket giver dig ekstra styrke og stivhed uden at det vejer mere. Det gør altså boardet stærkere og lettere. Samlingerne er varmesvejst hvilket giver dig ekstra styrke. Brugen af lim er nu overflødig og sparer dig for vægt men sparer også naturen for den lim som ellers siver ud i vandet.
Dropstitch teknologien gør Deluxe Single Chamber til en solid vinder i letvægt og styrke. 2000-D forstærkningen øger boardets performance og sammen med Heat Welding får du en konstruktion i absolut topklasse.
Der medfølger: Tasker, pumpe, leash, finne og reparationskit

Specifikationer
- Længde: 310 cm
- Bredde: 78,7 cm
- Tykkelse: 12,1 cm
- Volumen: 225 L
- Kompatible med surfere fra: 45-90 kg

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Oppustelig SUP