Hyperfreak Rib Cage Vest

Varenummer 5285-A00
319.00 kr 399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

5285-A00 –BLACK
O’Neill Hyperfreak Rib Cage Vest
Hyperfreak serien er udstyret med O’Neill eksklusive TechnoButter. Aldrig har en neoprenkonstruktion været lettere og mindre vandabsorberende. Vesten er et ”must-have” til den tropiske surfer. Vesten er konstrueret i et tyndt solbeskyttende materiale og er blevet forsynet med et neopren panel på brystet for at undgå rashes/udslæt.
- Techobutter Neopren på brystet
- Glued & Bindstiched Seam
Techobutter neopren: er en type neopren, der er 20% lettere og 30% mindre vandabsorberende end andet neopren.
Glued & Blindsticted Seam: er en teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich.

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Neopren tykkelse: 1.5 mm