Hyperfreak Comp Vest

Varenummer 5315EU-FU3
999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hyperfreak Comp Vest fra O’Neill er toppen af poppen indenfor impactveste. Vesten suger minimal vand, er super slidstærk, strækbar, komfortabel og tørrer på ingen tid. Impactveste er især velegnet til vandsport som bl.a. wakeboard, vandski, jetski o.l. Vesten er udstyret med en front lynlås og beskyttelse både for,- og bagtil samt i siderne.
BEMÆRK at denne vest er CE godkendt, som beskyttelse på vandet (89/686/ECC), og kan dermed ikke bruges som redningsvest.

Detaljer:
- Beskyttelsespanelerne er ikke i vejen
- Store huller til armene for maksimal bevægelsesfrihed
- Er vendbar
- Front lynlås
- 100% Techstrech Neopren
- NytroLite Foam
- Anatomiske flexpunkter
- 100% Techstrech Neopren: er en super komfortabel og strækbar type neopren. Når først du tager vesten på, vil du aldrig tage den af igen.
- NytroLite Foam: er en skumsstruktur, som absorberer 15-20% mindre vand end tilsvarende på markedet. Skummet er 3X lettere end almindelig PVC skum og ca. 10% mere opdrift. Dermed er vesten super let, men sikkerheden den samme.

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2020S
  • Køn: Herre