Hyperfreak 5/4 BZ Neoprenpakke

Varenummer hyperfreak-5_4-bz-neoprenpakke
Fra
4,605.00 DKK

Våddragt

Støvle

Handske

Tilvalg - Neoprenlim

Tilvalg - Hætte

Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O'Neill Hyperfreak 5/4 Back Zip 

Da vi troede man ikke kunne tage O'Neills anerkendte Hyperfreak våddragt og gøre den bedre, så har O'Neill overrasket os, og vi er nødsaget til at lægge os ned, og anerkende det her er for vildt. Lad os byde velkommen til Hyperfreak Fire, den ultimative våddragt, der har fået alle detaljer og egenskaber du kan drømme om, fra en ny neopren, til en lækker konstruktion hvor komfort, pasform og fleksibiliteten er enestående. Hyperfreak Fire er den ultimative våddragt, til når bevægelsesfrihed er et must. Med enhver normal våddragt, kan man få fleksibilitet, men som tykkelsen stiger falder det en smule. Hyperfreak Fire er lavet så du kan blive i den nuværende tykkelse, få mere varme og mere fleksibilitet.

Dragten er lavet med Technobutter 4, Technobutter 4X og Technobutter 4 Firewall, som er tre neopren typer af højeste kvalitet.

TB4 er en videre bygning på den legendariske Technobutter 3, den beholder samme strækbarhed, men er blevet udstyret med graphene til at holde på varmen og blevet mere holdbar. TB4 bruges øverst på skuldrene og fra lægen og ned. TB3 som der blev udviklet videre på havde en vægt reduktion på 20%, absorberet 30% mindre vand og havde en strækbarhed på 160-180%, samtidig med den var hurtig tørrende. På armene og ved dragtens indgang finder du brugen af Technobutter 4X, TB4X er en videreudvikling på TB3X, hvor de har taget komforten og strækbarheden som har fået en kærlig hånd. Neoprenen har fået en lille omgang graphene som har gjort den varmere og mere holdbar, TB4X har en strækbarhed der slår TB3X, hvor TB3X havde 180-220%.

Det helt unikke ved Hyperfreak Fire er brugen af Technobutter 4 Firewall, det er ligefrem imponerende hvor god en neopren dragten har at arbejde med. TB4 Firewall bruges over maven, ryggen, numsen og lårene. Hvis vi tager den almene Hyperfreak vil du finde brugen af TB3 på de områder, og i stedet for blot at sætte TB4 der, valgte de at bruge den nye Firewall. Meget simpelt har O'Neill taget deres enestående Technobutter 4 neopren og givet den fremragende varme egenskaber. De indlagt genbrugte graphene fibre i et let og blødt termisk lag, som generer et loop af varme. Graphene har den enestående egenskab at det kan absorbere og fordele varmen tilbage mod kroppen, så det bliver lettere at holde varmen.

For lige at give komforten de sidste par omgange bruger dragten O'Neills minimal seam design, som betyder at de har gjort neopren stykkerne lidt større, og har dermed formået at fjerne alle syningerne i armhulen, og dermed også fjerne alt irritaion der kunne kommer derfra. Færre syninger over hele dragten giver mere fleksibilitet, bedre pasform og en øget holdbarhed.

Syningerne er lavet i højeste kvalitet, de har taget deres anerkendte blindstich syninger, hvor syningen kun går delvis gennem neoprenen, for at undgå at den kan mærkes på indersiden, den har de så givet 3 gange lim, for at der ikke kan komme vand gennem syningen. Men da det ikke er nok for O'Neiil har de på ydersiden taget et silikonebaseret materiale, og påført det i flydende form ovenpå den allerede syet og 3 gange limet syning. Det gør at syningen er 100% vandtæt, holdbar, stærk og ekstremt fleksibel.

Hyperfreak Fire kommer med både Chest Zip og Back Zip, denne model kommer med den anerkendte Back Zip, eller Z.E.N. zip som O'Neill vil kalde den. Z.E.N. er et system du kun kan finde i udvalgte O'Neill dragter. O'Neill har patent på systemet, men mange har dog forsøgt at efterligne det. Den fri udvendige lynlås, giver en fornemmelse af at ingen lynlås er på ryggen, mens det stadig er ekstremt nemt at tage dragten på og af. Underlynlåsen vil du finde et drænhul, der lader det ovenskydende vand løbe ud, så du forbliver varm og tør.

Psycho Tech 5mm Round Toe

Psycho Tech Round Toe fra O’Neill er til dig der ønsker en top kvalitetsstøvle med maksimal komfort. Støvlerne er produceret i 5mm pre-streched Technobutter 3 neopren med O’Neills Technobutter Firewall og har silikonebaserede syninger der er forstærket yderligere med TBX3 tape. Overordnet set en let, fleksibel, varm, komfortabel og slidstærk støvle. Støvlerne er udstyret med en velcrostrop over vristen, har en hælstrop og forstærkninger på udsatte områder. Perfekt til surf, SUP, kite,- og windsurf, kajak og anden vandsportsaktivitet.
Til produktionen af støvlerne er der blevet brugt en revolutionerende, som hedder ”Single fluid seam weld”. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst bliver syningerne forseglet med slidstærkt silikonebaseret lim, som forhindrer vandindstrømning, uden at begrænse fleksibiliteten. Derudover suppleres denne sømkonstruktion med O’neills TB3X taped seams, som er den letteste, mest strækbare tape teknologi nogensinde. Det fungerer således, at 0,5mm neopren paneler påføres ovenpå limningerne. Dette sikrer minimal vandindtrængning, maksimal fleksibilitet og slidstyrke.

Psycho Tech 5mm Lobster 

Psycho Tech 5mm lobster handske fra O’Neill er til dig der ønsker en top kvalitetshandske med maksimal komfort og greb. Handskerne er produceret i 5mm pre-streched TechnoButter 3 neopren med O’Neills TechnoButter Firewall og har silikonebaserede syninger der er forstærket yderligere med TBX3 tape. Overordnet set et par lette, fleksible, varme, komfortable og slidstærke handsker. Handskerne er udstyret med tekstur på håndfladen for øget greb. Perfekt til surf, SUP, kite, - og windsurf, kajak og anden vandsportsaktivitet.

 

 

Specifikationer