Hyperfreak 5/4+ Chest Zip Full Våddragt

Varenummer 5345-GR8
2,249.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hyperfreak serien fra O’Neill er til 2018 sæsonen blevet opgraderet, og kommer nu med O’Neills lette, fleksible og utrolig varme Technobutter 3. Hyperfreak serien kommer med Frontzip samt forstærkede og limede syninger (GBS), for at sikre dig den bedste bevægelsesfrihed og komfort på vandet. Denne model kommer med lange ærmer og lange ben.

Detaljer:
- F.U.Z.E. Closure (Chest Zip)
- Minimal Seam Design
- 360° Barrier with Drain Holes

Specifikationer:
- TB3X Fully Taped Glued og Blind Stitched Seams
- Full Body/ Legs: TechnoButter 3
- Arms/ Shoulders: TechnoButter 3X
- PLUS(+) = 0.5mm Extra thickness for even more warmth
- Aqua Alpha
- Solvent Free Neoprene Lamination
- EcoCarbon
- Limestone Neoprene
- Dope-Dyed Yarn Jersey
- Plasma Wrist and Ankle Seals

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5 mm
  • Lukning: Chest zip