Hyper Nut Starlite 9'6 x 31,5

Varenummer 2025190101001
11999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

2025190101001

Hyper Nut er et helt innovativt design som allerede har bevist sit værd med rails som buer ind. Dette shape er sjovt selv når forholdene bare ikke spiller og har gjort boardet elsket blandt mange surfere. Nu med en kortere outline, tyndere rails og opdateret haleudformning giver dig en helt ny oplevelse af at surfe.
Bredere men kortere næse giver dig øget stabilitet og mindsker risikoen for at fange kant på grund af den reducerede længde.
Et mere 'lige' shape gør boardet hurtigere da hele kanten bruges gennem hele bølgen og gør boardet nemmere at dreje.
Nu til det helt vilde - rails der knækker ind og så ud igen på midten af boardet. Det ser vildt ud og giver dig helt utrolig acceleration på bølgen. Derudover giver det et helt smalt sted på boardet som giver dig mulighed for nærmest at dreje på stedet.
Hyper Nut har en forholdsvis rolig rocker som giver dig god stabilitet og hjælper dig med at komme ind på bølgen. Rails bliver tyndere jo tættere du kommer på halen for at give dig øget mulighed for at lave nogle 'snappy turns'.
Under halen er der et fladt spot som giver dig ekstra acceleration med en dybere 'swallow tail' for mere bid i svingene.

Starlite konstruktionen har carbon rails for at give extra styrke og beskyttelse mod skrammer. I boardet ligger der 3 glass stringers som også giver ekstra forsikring mod at boardet knækker på stranden.


 

Specifikationer

  • Årgang: 2019S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 9-10'
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Wave