Hybrid L/S Sun Shirt

Varenummer 4879-266
349.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
O’Neills Hybrid Serie beskytter dig imod solen UV-stråler. Den langærmede t-shirt har et løst fit, og kan bruges i vandet såvel som på land. Den er produceret i et blødt og komfortabelt Heathered HyperDry materiale, som ligner bomuld, men tørrer meget hurtigere. Ideel til surf eller anden aktivitet i,- og ude af vandet.

Detaljer:
- 50+ U.P.F. (maksimal UV-beskyttelse)
- 4-vejs stræk
- Løst fit
- Lange ærmer
- Ingen ”trælse” syninger
- 50oz Heathered HyperDry

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2020S