Hubi's Surf atlas - Hard Cover (Engelsk)

Varenummer HSA-1-E-HC
249.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Har dit barn har vist interesse for surfing, eller vil du gerne give din passion videre til dine børn? Så burde du få fingrene i den helt nye (og eneste) bog vi lige har fået her hos One Open Sky. Hubi’s Surf Atlas, hedder bogen, og er et farverigt atlas, der beskriver 15 surf-steder verden rundt - nogle legendariske, andre uopklarede. Fortryllende illustrationer af bølger, dyr og rejser, 200+ seje fakta om surfing, kort og grafik, der forklarer naturlige processer på alle syv kontinenter, og sidst men ikke mindst, den seje surf-ordbog, så dit barn kan snakke med surfere på hele kloden.
Hvordan er det at surfe en bølge op ad en mørk flod gennem det dyrerige Amazonas? Hvordan er det muligt? Hvordan forbereder surfere sig på at kører på de største bølger på jorden? Hvordan er surferkulturen? Hvad er Skeleton Bay? Hvor er Ækvatorialguinea?
Bogen vil inspirere til interesse og lære om surfing, kultur, dyreliv, videnskab og geografi.

Detaljer:
- Dimension: 25 x 32 cm
- Format: Hardback
- Antal sider: 96 sider
- Sprog: English

Om forfatteren:
Bogen er skrevet af Alex og Morten og de siger selv sådan om bogen: ”Bogen er en hyldest til surfing, eventyret, planeten, og de mange fantastiske surf destinationer rundt på jorden. Tanken med bogen er at motivere unge og andre eventyrlystne surfere til at tage ud og udforske verden samt inspirere til at lære noget nyt om surfing, mennesker, dyr, videnskab og geografi - gennem surfing.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: WIILDER
  • Årgang: 2020S