Hover Wing/SUP 125 Carbon Ultra S25

Varenummer SUP1-S25HF125C
8,499.00 kr 9,999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Naish Hover Wing foil SUP Board er til dig, der gerne vil prøve noget nyt. Ligegyldig om du er du vandt til et normalt SUP board eller om du aldrig har prøvet nogen form for surfing før, så kommer du med dette SUP Foilboard til at eje vandet og få følelsen af at flyve. Pga. den lave vandmodstand mellem foilen og vandet kan et foilboard nå helt andre hastigheder end et normalt SUP board og du kan yderligere bruge benene som fremdrift. Foilboardet er meget alsidigt og kan bruges af mange forskellige niveauer. Hvis du vil toppe den endnu mere, kan du købe en wing og dyrke det meget nye koncept wing-surf, hvor du holder en stor drage i hænderne som fremdrift. Som du nok kan høre, er der mange forskellige muligheder med det nye board fra Naish!
Dette Board har en volumen på 125 L og kan derfor holde en person på op til 115 kg.

Detaljer:
- Længde: 198cm
- Bredde: 84cm
- Tykkelse: 11,2cm
- Ledge Handle & Additional Bottom Handle
- Grooved & Embossed EVA Pad
- High Density PVC Foil Track System
- Beveled Rail Design
- Concave Deck Design
- Tail Kick Lift-off Design
- Bottom Double Concave V Nose
- Footstrap Insert Options (No Straps Included)
- Automatic Pressure Valve DesignNaish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Foil