Horizon - Gul

Varenummer KAY-WAHOR-GUL
8,399.00 DKK 11,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wave Sports Historie, hvem er de?

Wave Sport er et globalt kajakbrand, der lever og ånder for kajaksporten. De har siden deres spæde start leveret en række fantastiske produkter, til verdenskajak udøvere, der med åbne arme har taget deres produkter til sig. Wave Sports kajakker vil gøre alt for at give dig en fantastisk dag på vandet, grundet den høj kvalitets materialer, deres kajakker er produceret i.
Produkt information

Denne alsidige tandemkajak med to cockpits er perfekt til både korte ture eller flerdags ekspeditioner. Den lange vandlinje giver en god retningsstabilitet og er let at håndtere. Med en højvolumen stævn giver tørre ture, selv i vanskelige farvande, da kajakken kravler over bølgerne og undgår sprøjt på cockpitområderne.
Den kan let klare forskel i vægtfordelingen i de to cockpits, så der både er mulighed for en tur men barn eller voksen. Derudover har Horizon gode opbevaringsrum med god plads til oppakning.
Detaljer:

- Mål: 488 x 76 cm
- Vægt: 36 kg
- Lasteevne: 280 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.

 

Specifikationer

  • Brand: Wave Sport
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: 2 Personers, Tandem
  • Ror: Uden ror