Hopper Flip 12 Charcoal

Varenummer SKU-161-CHARCOAL
2,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktoplysninger
Hooper flip 12 har en bred mundåbning, der gør det nemt at læsse og få adgang til din mad og drikke. Dens kompakte, kubik krop betyder ultimativ bærbarhed – derfor kan du let tage på vandet og tilbage igen med denne personlige køler. Dens ekstreme isolering betyder, at din is forbliver is.

Detaljer:
- DRYHIDE SHELL: Hopperens stof med høj densitet er vandtæt og modstandsdygtigt over for meldug, punkteringer og UV-stråler. Foringen er lavet af et FDA-godkendt fødevarekvalitetsmateriale.
- Lukket celle gummi skum tilbyder langt overlegen kold-bedrift til almindelige bløde kølere.
- HYDROLOK LYNLÅS: Den hårdeste, mest effektive vandtætte og utæt køligere lynlås i verden.
- WIDE-MOUTH ÅBNING: Giver nem adgang og synlighed til dit indhold.
- HITCHPOINT GRID: MOLLE Zinger & MOLLE Bottle Opener.

Dimensioner og specifikationer
- Udenfor: 32,1 cm x 29,2 cm x 25,4 cm
- Indvendigt: 27,9 cm x 22,9 cm x 20,3 cm
- Tom vægt: 1,5 kg
- 13 dåser
- 7 kg is

Historien om YETI
I 2006 grundlagde to brødre YETI Coolers med en simpel mission: byg den køleboks, de ville bruge hver dag, hvis den eksisterede. En, der blev bygget til den seriøse udendørs entusiast. En, der kunne tage de tæsk, de vidste, at de ville støde på ude i marken og på vandet. En, der simpelthen ikke ville bryde sammen. De besluttede tidligt, at produktinnovation ville komme fra nødvendighed og førstehåndserfaring - ikke fra markedsundersøgelser og dataanalyse. I dag, performer YETI produkterne, når det betyder mest - hvad enten det er en udflugt til fjerntliggende ørkener, fiskeri i de danske søer, eller bare at være sammen med venner i baghaven.
 

Specifikationer

  • Brand: YETI
  • Årgang: 2021S