Hokua GTW 9'0 x 29

Varenummer SUP2-0H900W
10,399.00 kr 12,999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP2-0H900W


Naish
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Produkt information
Hokua er bygget til at surfe alle slags bølger hvad enten de er sløve og små eller store og kraftfulde. Boardet kommer i en kraftfuld GTW konstruktion som er stærk og let hvilket giver dig masser af stabilitet og fart på bølgen. Halen på boardet gør det nemt at få ’bid’ i bølgen mens rockeren i næsen sikrer at du kommer nemt ind på bølgen.
GTW-konstruktionen består af 5 dele som til sammen giver dig et let og stærkt board med et utrolig flot wood finish. Boardet er bygget omkring en EPS-kerne som er letvægt og super solid i strukturen. Omkring kernen er der flere lag glasfiber som sikrer stivheden i boardet mens der på oversiden er et ekstra lag for at sikre god styrke og holdbarhed. Boardet er desuden dækket af den karakteristiske bambus sandwich konstruktion både i top og bund for at give boardet et energisk flex og samtidig sprede trykket på boardet bedre. GTW-konstruktionen er mest iøjnefaldende på grund af det flotte woodfinish og med bambus forstærkningen får du et board som ikke går på kompromis med stivheden og altså holder det profilen så det sejler super skarpt.
All-around bølgeSUP
Du skal vælge Hokua hvis du allerede har lidt erfaring med at surfe i bølger og ønsker dig et board som du enten kan udvikle dig på og surfe større bølger eller hvis du leder efter et board du kan bruge på alle dage. 9’0 er en smule hurtigere og mere adræt end storebror på 9’6” så hvis du er en mere erfaren padler eller ikke så stor ville dette være oplagt for dig.

Detaljer:
Specs:
- Længde: 9’0” – 274,3cm
- Bredde: 29” – 73,7cm
- Tykkelse: 4 1/2” – 11,4cm
- Liter: 126L
- Anbefalet vægt: Op til 86kg
- Finne: Thruster Center: MFC 6.5 + Side: MFC 4.5

Features
Ledge Handle
Grooved & Embossed EVA Pad
Bambus sandwich
Thruster Setup
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.


 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Wave