HIGH HOOK ELITE (CE50) RED

Varenummer W9VC0C724-C2
999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER W9VC0C724-C2
Introduktion
High hook Elite vesten er store broren til klassikeren High hook, og er en videre udvikling af denne klassiker. Vesten har super lækker finish, Den er superlet og skummen er virkelig blød og lækker. Vesten er gennem mange år blevet testet igen og igen og har vist sit værd. Udover at vesten er CE50 Godkendt og derved godkendt til stævne brug, er vesten også udstyret med endnu flere lækre detaljer. F.eks. blødt skum som giver en virkelig rar pasform, Lynlås i siden som skaber nem på og aftagning, her er også spænder til at justere alt efter personens facon. Stor front lomme til let opbevaring, hvo der er laver dræn hul med mesh nylon ekstra store arm huller for ekstra bevægelses frihed, samt en trapez krogs hul.
En virkelig alsidig vest der kan bruges til alle former for vandsport. Specielt hvor sikkerhed er et must.
Vesten henvender sig til alle der ønsker god bevægelighed på vandet, og samtidig en vest der er CE50 godkendt. Alt fra Kite, SUP , sejlads wakeboarding, windsurf mm..
Detaljer:
- Blødt skum
- Refleks paneler
- Stor front lomme
- Store arm huller
- Hul til trapez krog
- Dræn huller
One Open Sky Hos One Open Sky ved vi hvad vi taler om da vi selv dyrker vandsport og tester løbende vores udstyr, så tøv ikke med at give os et ring ved evt spørgsmål på 9712 2965 i Herning eller 3582 0777.
 

Specifikationer

  • Brand: Neil Pryde
  • Årgang: 2020S