Np High Hook Ce Elite Gul

Varenummer WNNVCC724-C1
799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Rise model.
Produktinformation:

High hook Elite vesten er storebror'en til High hook vesten, og er en vidre udvikling af denne klassikker. Vesten har super lækker finish, Den er super let og skummen er virkelig blød og lækker. Vesten er gennem mange år blevet testet igen og igen og har vist sit værd. Udover at vesten er CE50 Godkendt og derved godkendt til stævne brug, er vesten også udstyret med endnu flere lækre detaljer. F.eks. blødt skum som giver en virkelig rar pasform, Lynlås i siden som skaber nem på og aftagning, her er også spænder til at justere alt efter personens facon. Stor front lomme til let opbevaring, hvo der er laver dræn hul med mesh. ekstra store arm huller for ekstra bevægelses frihed, samt en trapez krogs hul.
En virkelig alsidig vest der kan bruges til alle former for vandsport. Specielt hvor sikkerhed er et must.
Vesten henvender sig til alle der ønsker god bevægelighed på vandet, og samtidig en vest der er CE50 godkendt. Alt fra Kite, SUP , sejlads wakeboarding, windsurf mm.
Detaljer:

- Blødt skum
- Refleks paneler
- Stor front lomme
- Store arm huller
- Hul til trapez krog
- Dræn huller
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: NP
  • Køn: Dame, Herre, Junior
  • Vest aktivitet: Veste til Windsurf
  • Vest type: Flyde veste