Army Leather Heli Ski 3 Finger Handsker - Black/Offwhite

Varenummer 30572-100
919.00 DKK 1,149.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Herre model af Hestras mest ikoniske handske. Slidstærk Army leather i håndfladen og med et udtagelig blomberg-for. Handsken er fremstillet i vind-, vandtæt og åndbart Triton polyester, for maksimal performance. Handsken kommer med ”Eagle Grip”, hvor fingrene er forbøjet, hvilket giver bedre greb og varme. Indbyggede ”handcuffs” sørger for at man ikke taber handsken, når man tager dem af.
Denne model er en 3 fingret udgave, som kombinerer fremragende varmeegenskaber og greb.

Detaljer:
- Army Leather i håndfladen
- Eagle Grip
- Triton polyester
- Kommer med strop til håndled, så handsken ikke falder af

Hestra’s historie
Hestra er et af de førende, mest erfarne og anbefalelsesværdige brands, hvis du leder efter slidstærke, varme og funktionsstærke handsker. Hestras styrke er, at de er specialiserede inden for feltet og det gør, at fokus er 100% at optimere funktion og komfort i deres ski- og hverdagshandsker. Hvis du køber et par handsker fra dette mærke, vil du ikke blive skuffet over holdbarheden og kvaliteten.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Hestra
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Fit: Regular