Hero Kiteboard S26 2022

Varenummer S26KB-THE
1,649.00 DKK 3,299.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

S26KB-THE
Produkt information
Hero boardet fra Naish er til dig, der skal have dine første gange på vandet, til dig, der gerne vil lære hvordan man laver tricks og hop eller til dig, der ønsker et board som er let at cruise på. Højt flex, Freeride Rocker og en bred udformning gør dette board ideelt til dig som ønsker at gå helt fra Zero to Hero. Hero er meget tilgivende på vandet og gør ikke noget som du ikke selv styrer.

Specifikationer:
- Rounded Corners
- 5.0 cm IXEF Fins
- Centered Inserts
- High Flex
- Freeride Rocker


Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Twintip