HELMET FREERIDE BLACK

Varenummer G9GA00216-C1
499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Rise model.
Produktinformation:

Ultra let vandhjelm designet til vandsport med maksimal sikkerhed, komfort og ydeevne. Det er CE-godkendt i henhold til EN 1385-standarder med en slagfast ABS-skal til beskyttelse og en unik blød, ikke-vandabsorberende EVA-indre for komfort og let ydelse. Det leveres også med et twist-stramningssystem, justerbare hakestropper og aftagelige EVA-ørepuder for en perfekt pasform og funktionalitet.
Detaljer:

- CE-godkendt til EN 1385
- Super let
- Absorberer ingen vand
- Let og komfortabel inder polstring
- Huller til god ventalition
- Justerbar strop
- Ørebeskyttelsen kan fjernes
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Hjelmen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neil Pryde
  • Årgang: 2021S