Helicon anthracite-white-orange

Varenummer 64927431
499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Leki, hvem er de?

Leki begyndte sin rejse med at producere, verdens bedste, skistave tilbage i 1970. Designet samt de funktionelle kvaliteter blev udtænkt af Karl Lenhart, der var en pionere indenfor skistave. Leki har lige siden produceret verdens bedste skistave. Deres vision er stadig at producere det mest innovative, samt bæredygtige produkter, der lever op til forbrugerens høje forventninger til dem. Dette gjorde de for 10 år siden og det gør de også i dag. Når du køber en Leki stav er du garanteret verdensklasse kvalitet samt komfort, der helt sikkert ikke vil skuffe dig.
Produkt information

Leki har designet denne stav med en rund top med en fast spændt strop. Stroppen justerbar, så du kan få den til at passe unikt til dig. Skistaven er, med Lekis Speed Lock+, justerbar i og gør staven anvendelig til mange forskellige slags skiløb. Dertil kan staven bruges imens man vokser, eftersom staven gradvist kan justeres til ens højde. Skistaven er produceret med Lekis aluminiums skafte, der sikre høj stabilitet og robusthed, mens det stadig forbliver en let stav. Leki har produceret denne stav med en ståltip, der går staven anvendelig i alt slags terræn. Du vil derved stadig få et godt greb, om du bruger den på isede overflader eller i dyb powder sne.
Detaljer

- PA Safety Evocon
- Speed lock+
- Aluminium HTS
- Flex tip long
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring skistaven. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistaven vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021W
  • Brand: Leki