Heat Sock Neoprensok

Varenummer 0041-002
209.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

O’Neills Heat Sock kan bruges i alt fra wakeboardboots, til roundtoe neopren støvler til finner, til sejlerstøvler til… Sokkerne er 3mm og giver ekstra varme på de kolde dage. Slidstærke og komfortable at have på.

Detaljer:
- Tykkelse: 3mm
- Fluid Foam Neopren - et slidstærkt neopren materiale, som kan modstå slid og kompression. Neoprenen giver en smidig fornemmelse og er strækbar.
- Glued & Blindsticted Seam
- Round Toe
- Ingen trælse syninger.

Historie om brandet:
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Køn: Dame, Herre