Heat 3mm Round Toe Boot

Varenummer 4788-002
379.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

VARENUMMER: 4788-002 - BLACK
O’Neill Heat 3mm Roundtoe Boot
O’Neill Heat neoprene støvler er lavet i strækbart neopren, har fleksible såler, limede syninger og en velcrostrop over vristen. Heat Serien er blandt de bedst sælgende i verden, og dette er ikke uden grund. Støvlerne er designet til at give dig maksimal ”greb”, og er derved ikke en hindring når du skal ud og ”shredde”. Perfekt til surf, SUP, kite,- og windsurf, kajak og anden vandsportsaktivitet.
Detaljer:
- 3mm Fluid Foam neopren
- Glued & Blindsticted Seam
- Hælstrop
- Velcrostrop over vristen
- Round Toe
Fluid foam: er et slidstærkt neopren materiale, som kan modstå slid og kompression. Neoprenen giver en smidig fornemmelse og er strækbar.
Glued & Blindsticted Seam: er en teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich.
Historie om brandet

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2022
  • Køn: Dame, Herre
  • Neopren tykkelse: 3mm
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOBOOT