HAWX ULTRA 85 W Black/White

Varenummer AE5024760
2,399.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

All-mountain Atomic Hawx Ultra 85 W er yderst behagelig og robust støvle. Det er også den blødeste og mest tilgivende damestøvle i Hawx Ultra-serien, der leverer legendarisk Hawx Feel og komfort i en smal pasform. Ved at bruge den slankeste mulige profil og derefter forstærke kritiske zoner, skaber Prolite-teknologien en letvægtsskal, der er yderst adræt og støttende. 3D Silver liner har en anatomisk første pasform, og skallen, manchetten og foringen kan tilpasses yderligere til en personlig pasform. Adaptive Fit System-manchetter giver skiløbere mulighed for at øge volumen af ​​deres manchet ved blot at fjerne spoileren. Placeret til både nem adgang til støvlen og nem adgang til sporten, denne støvle tilbyder den ultimative komfort og er et godt valg for kvinder, der går ind i sporten.

Bootfitting
Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.
Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker i Herning eller København og være sikker på at få den helt rigtige skistøvle til dig.
 

Specifikationer

  • Brand: Atomic
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 85