Hammer 2mm Chest Zip S/S Spring Våddragt

Varenummer 4927-GK1
949.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hammer serien fra O’Neill kombinerer ”god stil” med funktionalitet og kvalitet. Denne ”shorty” dragt er 2mm i tykkelsen, har korte arme og korte ben- dette gør den ideel til de varme sommermåneder eller rejser til de varme lande. Dragten er konstrueret i 100% UltraFlex neopren og er udstyret med en F.U.Z.E. chest zipper, hvilket giver maksimal komfort og fleksibilitet.

Detaljer:
- 100% UltraFlex Neopren
- Stratetic Seamless Paddle Zones
- Flatlock syninger
- F.U.Z.E Entry System
- Double Superseal Neck
- Stratetic Seamless Paddle Zones

Produktets teknologier:
100% UltraFlex DS neopren: er en type high-performance neopren, der giver maksimal fleksibilitet. ”Stretch-factor” – 150%.
Flatlock syninger: er en teknologi, der bliver brugt i hele våddragtsindustrien. Det fungerer således at neoprenpanelerne overlapper hinanden og dernæst bliver syet sammen. Derved opnås god slidstyrke og komfort. Denne type syning bruges ofte i sommerdragter.
F.U.Z.E Entry System: er et lukkesystem, der holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet. Samtidig er det let at komme i dragter med dette system.
Double Superseal Neck: er en 2-lags konstruktion ved halsen, der sikrer maksimal komfort og vandtæthed.
Stratetic Seamless Paddle Zones: er et ergonomisk korrekt panel uden ”trælse” syninger langs armene. Dette mindsker ”rashes” og øger fleksibiliteten og giver maksimal komfort.

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 2 mm
  • Lukning: Chest zip