GT-S 14'0" x 29" BIAX 2021

Varenummer 21111814B
13,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
GT-S er højdepunktet i JP’s udvikling af fladvandringsture! Tænk "brugervenlighed" uden det går ud over hastigheden. Den smalle næse flyver gennem vandet ubesværet og giver plads til den brede og parallelle mellemsektion til at bære det lette glid hele vejen gennem den stabile hale.
Ideen er at kunne nyde udsigten over SUP-ture, mens man svæver med en gennemsnitlig race-SUP-hastighed. Med dette board opnår du altså høje hastigheder samtidig med, at du er i stand til at nyde turen og kigge rundt omkring.
Stort bungee-dækområde med subtilt cockpit tager sig af alt det udstyr, du kan få brug for til en god tur.

Detaljer:
- Længde (cm): 426
- Bredde (cm): 74
- Volumen (l): 309
- Fin: Race 8,4" US RTM
- Fin box: US box

JP’s historie
JP er navngivet efter Jason Polakow fra Australien, som er den tidligere verdensmester i surfing og nu hovedfigur for JP Australia. JP-produkterne bliver udviklet i hans ånd, med et mål om at opnå førsteklasses respons og kvalitetsprodukter. JP Australia har et spændende udvalg af windsurfboards, SUP boards, finner og tilbehør din dit vandsportseventyr.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: JP
  • Årgang: 2021S