GORE‑TEX Reserve Bib Skibuks - Kelp

Varenummer 20554102250
2,549.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Disse fede skibukser til herrer fra Burton er helt perfekte til dig, der gerne vil køre uden jakke på de dage, hvor det er lidt for varmt til en stor skijakke. Buksernes design er stilrent nok i sig selv til at kunne bæres med en sweatshirt indenunder, hvilket er super behageligt, hvis temperaturen er høj. Bukserne har mange lommer på både maven og benene, der er meget belejligt, når man ikke har en jakke. Derudover er den let, men med en høj grad af vandtæthed igennem GORE-TEX og GORE-SEAM systemerne.

Detaljer:
- YKK
- Crossflow Venting
- Justerbart system ved talje
- GORE-TEX
- GORE-SEAM

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede brand når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2023W
  • Køn: Herre
  • Buksetype: Smækbuks (bib)
  • Fit: Relaxed fit
  • Vandsøjletryk: +25.000mm