Goods Skijakke Red

Varenummer MVT289-B
2,449.00 kr 3,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Goods Jakken fra Picture er en farverig og miljøvenlig jakke, ideel til dine mest udfordrende ekspeditioner. Jakken inkluderer den helt nye bio-behandlede hårde skal, der er fremstillet af genbrugt sukkerrørsaffald. Den har desuden genanvendelige DRYPLAY 20K/15K, PFOA/PFOS-fri membran for at give maksimal vandtæt åndbarhed og en dobbelt konstruktion for at opretholde bevægelsesfriheden. Picture tilføjede også Dupont Sorona-isolering for ekstra varme. Sidst men ikke mindst har hætten med løbegang, justerbare håndled og snefang, der holder fugt og kulde ude.

Detaljer:

- Bio-behandlet skal
- DRYPLAY 20K/15K
- 2 lag
- Tapede syninger
- YKK lynkåse
- Snefang

Picture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre