Go Windsurfer Starlite Windsurf Board 2021

Varenummer 1021200601-WS
6,299.00 DKK 10,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

De ikoniske og uerstattelige GO windsurfboards: de progressive boards til at gå fra begynder til avanceret windsurfer. Det perfekte begynder board, der hjælper dig med at komme videre fra dine første trin til fuldt planende, carve-jibing.
GO begynder-windsurfboardserien er fuldstændig forfrisket til 2021 med nye former, nye størrelser og en helt ny Starlite-konstruktion.

Det originale Gravity Control System blev introduceret af Starboard som et revolutionerende koncept og har hjulpet med at drive deres iSonics og Formula boards til adskillige verdenstitler. De 202 GO-boards vedtager nu de samme principper, hvilket bringer dit sejl mere lodret for bedre kontrol. Den forbedrer ydeevnen ved at give mere rail press, hvilket giver dig mere greb, mere kraft og mere kontrol, mens du carver. Tyngdepunktet er sænket, så du føler dig låst, stabil og klar til at accelerere med hvert vindstød. GO 122,133 og 144 deler de fantastiske formtræk fra 2021 Carve-serien.
Go WindSurfer 165, 175 og 185: En variation af den ikoniske GO-serie med mere glid under ikke-planende forhold.
I stedet for en centerfinneboks har GO Windsurfer et fuldt udtrækkeligt dagger board, der gør det nemmere at forblive mod vinden og lære at windsurfe, samtidig med at den er mere alsidig fra lette til blæsende planingsforhold.


Starlite konstruktionen
2021 GO windsurfboards fås udelukkende i Starlite-konstruktionen, et væsentligt skridt op fra standardkonstruktionen, der typisk anvendes i denne priskategori: lettere vægt, stivere konstruktion, hårdere mod stød og med en sprødere, mere højtydende fornemmelse på vandet .
Den bruger 0,6 mm australsk fyrretræ med glasfibre for at kombinere førsteklasses teknologi og en kvalitetsfinish i en værdifuld pakke.
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021