Glide Wind High Performance

Varenummer 110105
7,199.00 DKK 8,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktoplysninger
GLIDE WIND er den venlige, let-cruisings foil, også velegnet til bølgeridning og grundlæggende freestyle-bevægelser. Har du nogensinde drømt om foling, men følte, at det kunne være for farligt eller svært? GLIDE WIND er det perfekte værktøj til at få dig til at folie.
Den lavest mulige hastighed kræves til start, så første gangs-foilerne føler sig trygge og komfortable. Denne all-folie fokuserer på ekstrem stabilitet og tidlig flyvning. Det er designet med runde kanter på vingerne for sikkerheds skyld og er designet til at forhindre katapulter og for at tillade bløde landinger.Neilprydes historie
Uanset om der er tale om windsurf sejl, vandsportsbeklædning eller accessoires har Neilpryde igennem de sidste årtier været en stor spiller på ”vindsports-markedet”. Virksomheden er grundlagt på baggrund af en brændende passion for vindsport af newzealænderen Neil Pryde.
I start 70’erne begyndte Neil at producere windsurf sejl til andre mærker. Kort tid efter besluttede han sig for at starte sit eget windsurf brand, som markerede begyndelsen for Neilpryde windsurfing. I dag er Neilpryde meget mere end ”bare” et brand – det er en livsstil.
Neilpryde udvikler hele tiden deres produkter i tæt samarbejde med teamsejlere og almindelige brugere af produkterne.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Neil Pryde
  • Årgang: 2021
  • Foil Type: WINDSURF FOIL