Glide Surf High Performance

Varenummer 110107
4,799.00 DKK 7,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktoplysninger
GLIDE SURF skaber en legeplads til opbygning af nye surfing-sensationer. Med en stabil og hurtig start uanset surf-forholdene leverer GLIDE SURF overlegen svæveflyvning og kontrolleret hastighed for at køre bølger så langt de kan strømme. På bølgen giver Glide Surf dig mulighed for at flyve gennem sektionerne og gå videre fra lige kørsel til progressive foliesving. Din fantasi er nu den eneste begrænsning for, hvordan du vil bruge bølgerne, og hvor langt du vil flyve.

Pump fra en bølge til den næste - se hvor længe du kan flyve!Neilprydes historie
Uanset om der er tale om windsurf sejl, vandsportsbeklædning eller accessoires har Neilpryde igennem de sidste årtier været en stor spiller på ”vindsports-markedet”. Virksomheden er grundlagt på baggrund af en brændende passion for vindsport af newzealænderen Neil Pryde.
I start 70’erne begyndte Neil at producere windsurf sejl til andre mærker. Kort tid efter besluttede han sig for at starte sit eget windsurf brand, som markerede begyndelsen for Neilpryde windsurfing. I dag er Neilpryde meget mere end ”bare” et brand – det er en livsstil.
Neilpryde udvikler hele tiden deres produkter i tæt samarbejde med teamsejlere og almindelige brugere af produkterne.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2021
  • Foil Type: SUP foil, Surf foil, Wing foil