Sweetart Pants Junior Skibukser - Hibiscus Pink

Varenummer 11584105651
375.00 DKK 749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Vinterferie bliver pludselig en meget dyr hobby, når man begynder at tage børn med. Noget af det dyreste er alt det tøj, der skal fornys hvert eneste år, fordi børn vokser ud af det inden man får set sig om. Hvis du kender til dette problem, skal du prøve Burtons Room-To-Grow system. Disse bukser fra Burton er lavet i gode materialer med en høj DRYRIDE-vandtæthed og YKK lynlåse, der stopper vandet på de vådeste dage. Bukserne holder på lidt af varmen, men giver dig ikke hedeture når det bliver varmt, så du selv har rig mulighed for at bestemme temperaturen gennem midlayers.

Detaljer:
- DRYRIDE
- YKK-lylåse
- Regular fit
- Thermacore isolation
- Room-To-Grow system
- PFC fri DWR

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede brand når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Junior
  • Buksetype: Almindelig
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 10000mm