Epic 5/4 Back Zip Full Junior Våddragt

Varenummer 4219BG-IF5
1,349.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

O'Neills Epic-serie har utrolig mange ligheder med de dragter som du finder i den absolut top af våddragter. Det vil sige at den bygger på de bedste teknologier og designs men som et prisvenligt alternativ. Epic dragten kommer i 100% Ultraflex Neopren som sikrer dig en utrolig strækbar dragt uanset tykkelse. Skal du have mest muligt ’bang for the buck’ er Epic en sikker vinder for dig som ønsker en topsolid dragt i et flot og simpelt design. Men lad os dykke ned i de lækre detaljer dragten har, samt lækre konstruktion, som virkelig understreger value for money princippet.


Epic laves som både Chezt Zip og Back Zip systemer, dette er Back Zip systemet, og er ikke helt så flot teknisk, men ekstremt effektivt og holdbart. Modsat det kompliceret F.U.Z.E. system er Back Zip systemet meget simpelt blot en holdbar lang lynlås, som gør det let at komme ind og ud af våddragten. Lynlåsen løber langs ryggens rygsøjle ned til omkring lænden. Systemet er simpelt, brugervenligt og holdbart, kort sagt en sikker vinder hver gang.

Omkring halsen på våddragten finder du O'Neills Double Super Seal Neck, som er et justerbart stykke glideskin, som du kan justere til at sidde behageligt og tæt lukkende omkring halsen, for at holde vandet ude.

Våddragten kommer med en UltraFlex DS neopren. Det er en ekstremt strækbar high performance neopren. Neoprenen er blevet ekstremt holdbar, og bliver nu lavet med 80% eller mere genbrugte materialer. Den strækbare UltraFlex neopren har en strækbarhed på 150%. For at give dragten lidt varme har O'Neill taget en Fluidflex Firewall, som er et vindtæt ydre, med en liner der er god til at transportere vandet, mens den giver en god varme.

Til syningerne har O'Neill valgt at bruge deres Glued & Blindstitched Seams. Det smarte ved denne syning er at den kun går delvis igennem neoprenen, som giver en god komfort på indersiden, og man ikke mærker tråden. For at syningen kan holde og der intet vand kommer igennem, har de givet den en omgang lim, så de er sikre på at vandet bliver ude. I de områder hvor dragten bliver hurtigere slidt og er mest udsat har de tapede syningen for at den er mere holdbar og kan holde til udfordrende forhold.

Lidt om O'Neill
O'Neill blev grundlagt i nord Californien af en ung mand kaldt Jack O'Neill. I 1952 skabte Jack den første neopren våddragt, og kort efter åbnet han dørene til sin første surf shop. I over 70 år har O'Neill navnet være synonymt med våddragt performance, holdbarhed og stil. O'Neills våddragter har den bedste pasform, og deres årtier af våddragt design sikre en fremragende pasform.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2024
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip