Generation Carbon Top 12'6" X 28"

Varenummer 2012210101016
15,399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Generation er en hybrid mellem surfing, touring og racing. Boardets bredde giver stabilitet gennem hele brættets profil og giver en afbalanceret glidning fra næse til hale. Generationen er tyndere end et Touring og Race board, hvilket gør det lettere at manøvrere og lettere at bære. Understøtter det runde Vee med stabilitet direkte under foden. Det flade dæk gør det let at bevæge sig frit, når man surfer på halen.

Konstruktionen
Carbon Top er baseret på den fantastiske letvægt og styrke der ses i nogle af de dyreste konstruktioner fra Starboard. Carbon Top-teknologien er benyttet til at give letvægt og utrolig holdbarhed i modellerne GO, Waterline, Touring og Generation.
Carbon Top har et komplet dæk med Biaxial Carbon blandet med et beskyttelseslag af strategiske glasplaceringer med lavere vægt. Den smarte blanding af lysmateriale gør brættet let at bære, hvilket giver øjeblikkelig acceleration og en høj topfart på vandet, så du får den bedste værdi nogensinde.

Specifikationer
- Længde: 381 cm
- Bredde: 71,1 cm
- Tykkelse: 16 cm
- Volumen: 249 L
- Kompatible med ryttere fra: 50-100 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S