Fuse 64 BlackOut - Cherry Bomb

Varenummer KAY-WSFUS6464-CHE
7499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Wave Sports Historie, hvem er de?

Wave Sport er et globalt kajakbrand, der lever og ånder for kajaksporten. De har siden deres spæde start leveret en række fantastiske produkter, til verdenskajak udøvere, der med åbne arme har taget deres produkter til sig. Wave Sports kajakker vil gøre alt for at give dig en fantastisk dag på vandet, grundet den høj kvalitets materialer, deres kajakker er produceret i.
Produkt information

Hvad kalder man det når man bringer en riverafting og freestyle kajak sammen? Wavesport kaldte den for Fuse. Kajakken til dem der elsker en masse freestyle, men samtidig har et godt øje på riverrafting. Med sit lange og smalle design. Får man en kajak, der er let at manøvrere og kontrollere. Den er let tilgængelig, samtidig med at man bliver placeret i en position der gør at man ikke bare lige falder ud af den.
Detaljer:

- Sikkerhedsgrabs både i for og bag
- Justerbar lårstøtte
- Standard letvægts sædesystem
- Smal og manøvredygtig
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Wave Sport
  • Kajak type: Wave