Fullsuit 5/4 Cz Guru Women Burgundy

Varenummer WW54CZGURBG
1,959.00 DKK 2,459.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Dette er Soöruz’ topkvalitets våddragt, som er fremstillet i deres Oysterprene Y7 Mega-flex, som er deres blødeste og letteste materiale. Der findes ikke noget tilsvarende med hensyn til fleksibilitet.
Derudover har dragten Oysterprene Y7-skummet, som er mere fleksibelt, dækket med genbrugsnylon og genbrugspolyester med vandlaminering, resultatet er ultrakraftfuldt. Sømmene er syet og limet sammen og forstærket med ultrafleksible neoprenstrimler, for holdbarhed og varme.
Indvendigt, på overlårene, på maven og på ryggen finder du deres Storm-Dry forring i genbrugspolyester. Denne øger både komforten og gør dragten hurtigtørrende. På ryggen af dragtens yderside, har den det Soöruz kalder ”Black Diamond”, dette er en nytænkt måde at lave glatskin på, som vil afskære dig fra vinden uden at materialet bliver for porøst og ufleksibelt.
Prikken over i'et: Termosmeltede ærmeender + limede for holdbarhed og pre-bøjede bagknæ for komfort, når du bøjer,

Detaljer:
- Neopren tykkelse: 5/4mm
- Chest zip (lynlås foran)
- Y7-Oysterprene Mega-flex
- Storm-dry lining
- Let og fleksibelt neopren
- Miljøvenlig
- Black Diamond
- Syet og limet sømme (GBS)
- Forstærket med neoprenstimler

Oysterprene neopren:
Soöruz er opmærksom på neoprens indvirkning på miljøet og har i ti år forsket i at reducere sit miljømæssige fodaftryk ved at udvikle nye materialer baseret på fornybare og/eller genanvendelige materialer. Oysterprene er et miljøvenligt neopren. Tanken er at mindske forbruget af råmaterialer ved at erstatte en del af disse med fornybare og genanvendelige materialer. Der indgår derfor knuste østersskaller, genbrugte dæk, genbrugt nylon og genbrugt polyester fra plastikflasker i materialet. Disse materialer kombineres med kalksten og granulat nylon som er de sædvanlige råmaterialer der bruges i produktion af neopren. Resultatet er et let og fleksibelt neopren som er yderst miljøvenlig uden at gå på kompromis med performance.
 

Specifikationer

  • Brand: SOORUZ
  • Årgang: 2022
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip