Fullsuit 4/3 Fz Divine Women Blue Duck

Varenummer WW43FZDIVBD
1,359.00 DKK 1,709.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fighter våddragten er en af de mest alsidige og bedst sælgende våddragter i Soöruz’ sortiment. Dragten er fremstillet af Oysterprene Y5 som er et fleksibelt, let og miljøvenligt neopren. Sømmene er syet og limet (GBS), samt forstærket med lapper ved kritiske steder på indersiden af dragten.
Derudover er der på indersiden af dragten en fleeceforing, Storm-dry, på øvre ben, mave og ryg for ekstra komfort og varme under dine sessioner. På ryggen af dragtens yderside, har den det Soöruz kalder ”Black Diamond”, dette er en nytænkt måde at lave glatskin på, som vil afskære dig fra vinden uden at materialet bliver for porøst og ufleksibelt. Dragten er ydermere med en chest-zip (lynlås foran på brystet) som giver maksimal bevægelig i skuldre og arme, men begrænser vandgennemstrømningen.
Dragten egner sig især godt til SUP, surfing, wakeboarding, kitesurfing og windsurfing.

Detaljer:
- Neopren tykkelse: 4/3mm
- Front zip (lynlås foran)
- Y5-Oysterprene
- Storm-dry lining (Fleeceforing på indersiden)
- Duraflex knæpuder.
- Black Diamond
- Let og fleksibel neopren
- Miljøvenlig
- Syet og limet sømme (GBS)

Oysterprene neopren:
Soöruz er opmærksom på neoprens indvirkning på miljøet og har i ti år forsket i at reducere sit miljømæssige fodaftryk ved at udvikle nye materialer baseret på fornybare og/eller genanvendelige materialer. Oysterprene er en miljøvenlig neopren. Tanken er at mindske forbruget af råmaterialer ved at erstatte en del af disse med fornybare og genanvendelige materialer. Der indgår derfor knuste østersskaller, genbrugte dæk, genbrugt nylon og genbrugt polyester fra plastikflasker i materialet. Disse materialer kombineres med kalksten og granulat nylon som er de sædvanlige råmaterialer der bruges i produktion af neopren. Resultatet er et let og fleksibelt neopren som er yderst miljøvenlig uden at gå på kompromis med performance.
 

Specifikationer

  • Brand: SOORUZ
  • Årgang: 2022
  • Neopren tykkelse: 4/3mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip