Frostner Anorak True Black

Varenummer 21470101002
1,229.00 kr 1,749.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Mændenes Burton Froster Anorak skijakke er en formidabel anorak skijakke, som er designet med Burtons bedste teknologier, for den unikke performance på pisterne. DRYRIDETM, er Burtons designmæssige feature, som sikre at sne og andre elementer bliver holdt udenfor skijakken. Burtons Living Line sikre dig den optimale kropstemperatur i både solskin og kulde. Skijakken er designet med åndbare pore i materialet, der automatisk regulere temperaturen indenunder skijakken, som gør skijakken optimal i de kolde morgen timer og i de varme eftermiddagstimer på pisterne. Skijakken er produceret under Burtons klimavenlige, bluesign kollektion. Burton efterlever at gøre skijakken mere miljø rigtig igennem hele produktionsperioden. Det sikre nemlig, at vi i eftertiden vil have muligheden for at nyde turene ned af pisterne!

Detaljer:
- DRY-RIDE
- Anorak
- Bluesign – Miljøvenlig produktion
- Burtons Living Line
- Fully Taped Seams
- Regular fit

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre