Freewing Air V2 - Orange & Navy Wing-Surfers 2021

Varenummer 7030210101-C4
3,134.00 DKK 5,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Starboards samarbejde med Airush omkring Freewing var en stor succes. Nu er V2 versionen endelig klar til dig med opgraderinger på den ellers populære freewing. V2 er mere stabil og stivere end forgængeren hvilket giver den bedre fart og acceleration samt en mere direkte respons på dit input.
Hvad end du er begynder eller erfaren er Freewing Air V2 en wing for dig. Store gennemsigtige paneler sikrer at du kan se hvor du er på vej hen. Den centrale strut er blevet ekstra bred omkring samlingen ved leading edge for at give ekstra styrke og stabilitet. På den nye model er vingespidserne vinklet yderligere ind for at sikre at du undgår vandet hvad end du wing-surfer eller wing-foiler. Desuden er den centrale strut gjort kortere for at sikre en mere kompakt vinge med en større leading edge. Det giver dig et mere direkte træk og bedre balance så du hurtigt udvikler dig.

Hvorfor du skal vælge lige præcis Freewing AIR V2
Den første version af denne wing-surfer var meget populær og nu er den her med endnu flere opgraderinger. En super stærk wing som passer perfekt hvad end du er ny til sporten eller leder efter en wing som er stabil med god balance og pumpeegenskaber.

Detaljer:
• Store og brede håndtag
• Vinklede håndtag på fronten
• Mulighed for at bruge Harness lines
• Taske med plads til pumpen
• Forstærkning i kevlar på kritiske punkter.
• Leash i specifik længde til din wing

Starboards historie
Brandet Starboard er lavet af den tidligere Windsurfing verdensmester Svein Rasmussen. Mærket er af en exceptionel høj kvalitet over hele linjen, så hvis du vil have det bedste af det bedste leder du det helt rigtige sted. Starboard er en aktiv kriger i kampen mod plasticaffald i havene og de prøver helt generelt at ligge nogle miljørigtige standarter over hele linjen.
Starboards egen testlokation ligger 15m fra en sø som er velegnet til wing-foiling. Det betyder at når du køber en Freewing AIR V2 så er du sikker på at den er gennemtestet af nogle af de allerbedste på markedet.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til f.eks. størrelsen af vinger eller længde på mast. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
https://youtu.be/aJQHxtTXU_w 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021