Freestyle Wave Es Windsurf Board 2022

Varenummer 221204-2115
10,429.00 DKK 14,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Jagten på alsidighed stopper lige her! JP har altid været blandt de sande klassikere i Freestyle Wave-klassen, fordi de er superafbalancerede og utrolig sjove i mange mulige vind- og vandområde. Denne seneste generation af all water boards er ingen undtagelse, der giver en kompakt følelse og hurtig respons i manøvrer. Som en ekstra fornøjelse sejler de ikke kun hurtigere, men føler sig samtidig mere komfortable end alle deres forgængere. Ved at forene kernedyderne, som næsten enhver windsurfer leder efter, sætter de virkelig kryds ved alle boksene som et all water board skal kunne!

Kravene til Werner Gniglers nye former var ikke omfattende, de var så enkle, som de kan blive: Bare gør dem bedre uden at ofre i noget segment. En meget vanskelig opgave, når du bliver bedt om at forbedre deres allerede markedsledende all-roundere, men med udviklingen af ​​Magic Wave i lommen, havde deres shaper allerede en ret klar idé om, hvad de skulle gøre. Werner: “Jeg planlagde at bevare de dokumenterede proportioner af bredde, længde og volumen, da de er nøglen til den overordnede lethed og lader JP tilbyde den perfekte balance mellem alle discipliner. Den største ændring, jeg havde i tankerne, var, at jeg ville omarbejde den nederste kurve..."

Det slanke omrids i næseområdet giver fornemmelsen af ​​lethed. Den centrerede svingvægt forstærker yderligere den kompakte følelse og den store reaktionsevne ved manøvrer.
I midtersnittet er omridset parallelt, hvilket skaber en stor overflade for tidlig høvling og stabilitet.
Den smalle hale, der er lige bred nok til god planing, giver dig mulighed for at bevare kontrollen under hurtige løb over hakket vand og – sammen med de tynde skinner – bider hårdt i højhastigheds carving-sving og små bølger uden at sidde fast.

Dækformen skaber en behagelig holdning til alle fodstroppositioner, hvilket giver perfekt boardkontrol og fremragende reaktionsevne. Den udvendige remposition matcher bedst med en enkelt finne-opsætning og tilbyder den bedste freeride-løsning. Alternativt er thrusterfinneboksen sat op i kombination med muligheden for indenbords strop den perfekte tuning for maksimal manøvredygtighed.

Model Længde Bredde Volumen (L) Vægt i KG(+/-8%) Finner Fin Box Anbefalet Sejl Størrelser
Freestyle Wave 94 230 61 94 7,3 Freestyle Wave 27

1x Powerbox + 2x MiniTuttle


4.5-6.7
Freestyle Wave 104 233 63 104 7,6 Freestyle Wave 29 1x Powerbox + 2x MiniTuttle 4.7-6.9

 

Specifikationer

  • Brand: JP Australia
  • Årgang: 2022