Freestyle Wave Es Windsurf Board 2021

Varenummer 211054ES
8,399.00 DKK 13,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
De kompakte versioner af JP’s bestsellere har potentialet til at opfylde enhver windsurfers drømme, da de forener kvaliteterne ved et klassisk medium til high wind all-rounder, der bevarer fordelene ved det kompakte, alsidige design. Det betyder, at dette board er JP's hurtigste, livligste og mest manøvredygtige vandlegetøj. De accelererer i lejlighederne, flyver over hugget og hugger ind i bølgeflader. Uanset forholdene får du simpelthen den bedste tid på vandet.

Detaljer:
- High wind bump & jump og freeride board
- Stort anvendelsesområde inklusive freeriding, wave, freestyle og nu folie også!
- Kasser til thruster- og enkeltfinindstillinger
- Parabolske skinner
- Fodsele med skala for nem justering til størrelsen på foden
- LXT: Folie godkendt finboks (Powerbox)

JP’s historie
JP er navngivet efter Jason Polakow fra Australien, som er den tidligere verdensmester i surfing og nu hovedfigur for JP Australia. JP-produkterne bliver udviklet i hans ånd, med et mål om at opnå førsteklasses respons og kvalitetsprodukter. JP Australia har et spændende udvalg af windsurfboards, SUP boards, finner og tilbehør til dit vandsportseventyr.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: JP Australia
  • Årgang: 2021