Foil Surf Blue Carbon V.2 5'6 x 21.5 Foilboard 2020

Varenummer 2005210101003
3,959.00 DKK 6,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Foil Surf Blue Carbon V.2 5'6" X 21.5" 2020
Intro:
Starboards Foil Surf V2 er det nye og opdaterede foil board. 5’6” er det længste board med den højeste volumen fra Starboard så det hurtigst får fart nok til bølgen.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Blue Carbon konstruktionen er den letteste konstruktion med den bedste respons og stærkeste profil. Boardet har fået en fladere tail rocker som giver dig ekstra fart mens den smallere outline giver dig blødere touchdowns på boardet. Mono konkaven giver ekstra stablilitet og flytter hurtigt vandet så du kan komme i luften.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Er du på udkig efter et stabilt og hurtigt Foil Surf board skal du have fat i dette board fra Starboard. Med masser af volumen og god længde får du et board som er lettere at padle op. Boardet er forstærket emd en tykkere tail for at modstå vægten fra foilen mens den store nose slår tilbage så du nemmere kommer op af vandet hvis du har et touchdown.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 5’6” – 168cm
- Bredde: 21,5” – 55cm
- Tykkelse: 3,3” – 8,4cm
- Liter: 59L
- Anbefalet vægt: Op til 95kg
- Finne: Foil – 10” US Box
- Vægt: 3,84kg
- Retningsstabilitet: 10/10
- Manøvreegenskaber: 6/10
- Stabilitet: 10/10
- Fart: 10/10
Teknologier
Blue Carbon konstruktion 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2020
  • Boardanvendelse: SUP FOIL, SURF FOIL
  • Surfboard type: Foil