Foil Slalom 91 Carbon Reflex Sandwich - Windsurfboard 2022

Varenummer 1010220101024
11,399.00 DKK 22,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

PWA Slalom Foil race maskine. Skub din foil til det yderste med jævne svæv gennem vindstød og vindhuller. Et nyt næsedesign for forbedret ydeevne i let vind på 91'eren.

Starboards originale waterdrop cut-away accelererer vandet langs tuck-linjen og får dig til at tage fart med minimalt sejltryk. Med markant reduceret halevolumen behøver du ikke trykke hårdt på halen for at aktivere foilen og svæve over vandet. Det, der gør dette koncept endnu mere specielt, er, at det giver dig mulighed for at holde din komfortable, næsten parallelle stilling, langt udenbords for at få mere indflydelse på foilen. Som om alt det ikke var nok, udviklede de en lettere Carbon Reflex-teknologi uden at gå på kompromis med styrken.

Carbon Reflex Sanwich-konstruktionen med sine fluorescerende orange farver er deres letteste, mest robuste flagskibskonstruktion og har nogle af de laveste garantipriser i branchen.
Ved at bruge det letteste biaksiale carbon giver de mere følelse, mere lydhørhed og mere fleksibilitet end konventionelle boards. På vandet vil denne konstruktion give dig den ultimative ydeevne. Det giver den mest direkte feedback fra vandoverfladen og giver mulighed for hurtigere og mere præcise bevægelser. Med Carbon Reflex holder du mere fart gennem sving og vindhuller.

Model Volumen Længde Bredde Tail Bredde Tykkelse Footstraps Rows Finner Fin Box Anbefalet Foil Sejl Størrelser
Foil Slalom 91 191 L 210 cm 91 cm 80.3 cm 16 cm 1 Not included Foil Box Foil Slalom 7.0 - 10.0 m2

 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2022