Flight Deck XM Skibrille Prizm Persimmon

Varenummer 0OO7064-70648400
1,112.00 DKK 1,589.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Oakley Flight Deck er designmæssigt inspireret af hjelmvisiret, som nogle hjelme har. De er lavet til, at give et rigtig godt udsyn. Skibrillerne er født med Oakleys Ridgelock teknologi, som tillader du hurtigt og nemt skifter linserne. Flight Deck er naturligvis født med en PRIZM™ linse, så du altid er sikret det bedste billede af konjunkturen i sneen. Linsen er særdeles beskyttende overfor de farlige UVA/UVB/UVC stråler, som solen udsender. Oakleys linser er lavet i et eksklusivt plastik karbonat kaldet Plutonite, de sikrer komfort, klart udsyn og beskyttelse imod slag, og 100% UV-beskyttelse.

Et eksempel på beskyttelse kunne være; Ude at løbe off-piste, og en tyk gren rammer linsen, eller man vælter og slår spidsen af skistaven mod linsen. I begge tilfælde vil ens øjne være beskyttet. Oakley linserne er lavet til at modstå en 6 mm stålkugle, blive skudt på dem med 160 km/t.

Alle Oakleys linser er to lags linser, der isolerer og beskytter imod dug på indersiden. På indersiden er linsen coatet med Oakley F3, F3 fjerner mængden af dug der kan komme når man går fra en temperatur til en anden.

Linse: PRIZM™ Snow Persimmon

Lysgennemtrængning: 57%

Anvendelsesområde: Overskyet vejr

Detaljer:
- PRIZM™ linse
- Large fit
- Microbag inkluderet
- 50 mm bred justerbar strop
- Fleksibel O Matter® ramme
- Rammeløst design
- F3 Anti-Fog coating
- Godkendelser: ANSI Z87.1 og EN 166

Se hvor din Prizm linse performer bedst herunder:
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).


 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2022-23
  • Goggle funktion: Standard, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Dame, Herre
  • Linse: Overskyet